Ministrul Economiei: Principala cerinta a FMI este renuntarea la acordarea ajutoarelor de stat

Joi, 05 Februarie 2015, ora 17:57
1959 citiri
Ministrul Economiei: Principala cerinta a FMI este renuntarea la acordarea ajutoarelor de stat

Delegatia FMI in Romania are ca "principala cerinta" in discutiile cu Guvernul renuntarea la acordarea de ajutoare de stat, a declarat, joi, Ministrul Economiei si Turismului, Mihai Tudose, precizand ca o alta mare problema o reprezinta stergerea arieratelor marilor companii de stat.

Ministrul Economiei si Turismului, Mihai Tudose, aflat, joi, la Buzau, la o intalnire cu oamenii de afaceri din judet, a fost intrebat de jurnalisti despre solicitarile FMI la negocierile cu Guvernul, el spunand ca nu poate face publice detalii atat timp cat discutiile nu sunt incheiate.

"Suntem inca intr-o negociere cu FMI si nu putem sa discutam in timpul meciului. Totusi, ca sa stiti asa, una dintre cerintele principale a fost renuntarea la ajutoarele de stat, sa se termine cu lipsa de apetenta in a constata niste datorii la firmele de stat sau.

Atunci cand o firma de stat nu plateste datorii la o alta firma de stat care la randul ei nu plateste la alta firma de stat si atunci, tot circuitul ...citeste mai departe despre "Ministrul Economiei: Principala cerinta a FMI este renuntarea la acordarea ajutoarelor de stat" pe Ziare.com

#FMI ajutoare sociale, #Romania acord FMI , #Stiri Administratie