Ministrul de Finante: Salariul minim pe economie nu creste de la 1 ianuarie 2016

Vineri, 04 Decembrie 2015, ora 23:55
910 citiri
Ministrul de Finante: Salariul minim pe economie nu creste de la 1 ianuarie 2016
Foto Guvernul Romaniei

Guvernul ingheata, deocamdata, salariul minim pe economie la 1.050 de lei, desi vechiul executiv promisese majorarea acestuia la 1.200 de lei de la 1 ianuarie 2016.

"Vom analiza impactul pe care l-ar avea cresterea salariului minim pe economie si, eventual, vom recomanda ce cresteri pot avea loc. De la 1 ianuarie nu creste, pentru ca nu avem cum sa facem aceasta estimare asupra economiei si degeaba spunem noi ca vrem sa stimulam economia cu un pachet atat de generos fiscal si pe care am facut un efort foarte mare sa il includem in buget, daca luam o masura care sa distruga mediul de afaceri.

Nu putem sa facem aceasta majorare peste noapte, pentru ca aceasta masura poate afecta semnificativ competitivitatea Romaniei", a declarat vineri ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu.

Ponta vrea ca salariul minim sa ajunga la 1.400 de lei pana in 2017 - cat creste de la anul ...citeste mai departe despre "Ministrul de Finante: Salariul minim pe economie nu creste de la 1 ianuarie 2016" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#salariu minim, #crestere salariu minim , #Stiri Administratie