Ministerul Sanatatii, noi detalii despre bebelusii ajunsi la spital cu o bacterie mortala

Joi, 11 Februarie 2016, ora 17:16
1325 citiri
Ministerul Sanatatii, noi detalii despre bebelusii ajunsi la spital cu o bacterie mortala
Foto: Arhiva Ziare.com

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Victor Strambu, a prezentat, joi, intr-o conferinta de presa, noi detalii despre bebelusii ajunsi la spital infectati cu o bacterie mortala.

Oficialul din minister a aratat ca "un numar de 15 copii din diverse localitati ale judetului Arges, deci nu dintr-un focar," au ajuns la spitale din Capitala, dintre care 12 la "Marie Curie", unul murind, si trei la Institutul "Matei Bals".

Bebelusi la spital cu o bacterie mortala: Nu se pune in discutie o epidemie

Trei copii de la Spitalul "Marie Curie" si doi de la "Matei Bals" au fost diagnosticati cu rotavirus, care provoaca grave probleme digestive, iar la ceilalti pacienti inca se asteapta rezultatele testelor.

Strambu a spus ca niciun copil nu a mai fost transferat din judetul Arges in Bucuresti de miercuri, de la ora 17:00. Totodata, acesta a lamurit si informatiile aparure in presa, potrivit carora 12 copii infectati cu aceeasi bacterie ar fi ajuns la spitalele din Arges in noaptea ...citeste mai departe despre "Ministerul Sanatatii, noi detalii despre bebelusii ajunsi la spital cu o bacterie mortala" pe Ziare.com

#Ministerul Sanatatii bebelusi bacteri, #bebelusi bacterie spital , #Stiri Administratie