Milionarul anchetat in cazul "Spaga la CFR" s-a spanzurat in toaleta unui avion - autopsie

Vineri, 27 Februarie 2015, ora 07:15
1161 citiri
Milionarul anchetat in cazul "Spaga la CFR" s-a spanzurat in toaleta unui avion - autopsie
Foto: Facebook/Costel Comana

Autoritatile din Costa Rica au declarat joi ca autopsia a confirmat ca un roman, identificat drept omul de afaceri Costel Comana, s-a spanzurat in toaleta avionului care se deplasa dinspre Bogota spre San Jose, in Costa Rica.

Biroul pentru Anchete Judiciare din Costa Rica a anuntat joi ca barbatul a murit din cauza "asfixierii prin spanzurare". Biroul a precizat ca un alt calator a declarat ca romanul prezenta semne de nervozitate pe durata zborului, relateaza Associated Press.

Partenera sa era tot romanca, dar nu a fost identificata. Femeia a declarat ca a adormit in timpul zborului si ca, atunci cand s-a trezit, Comana nu mai era la locul lui. Ea a cerut ajutorul stewardului si cadavrul omului de afaceri a fost gasit in toaleta.

Romanul mort in toaleta unui avion ar putea fi un milionar din Top 300, fugit din Romania

Milionar gasit mort in toaleta unui avion: MAE confirma ca un roman s-a strangulat

Roman gasit mort in toaleta unui avion columbian

Omul de afaceri ...citeste mai departe despre "Milionarul anchetat in cazul "Spaga la CFR" s-a spanzurat in toaleta unui avion - autopsie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#milionar sinucis toaleta avion, #milionar Costel Comana spanzurat avion, #autopsie Costel Comana sinucis , #Stiri Administratie