Mii de sindicalisti au protestat la Guvern cu un sicriu si o cruce: "Jos cu mincinosii!"

Marti, 07 Octombrie 2014, ora 16:55
1781 citiri
Mii de sindicalisti au protestat la Guvern cu un sicriu si o cruce: "Jos cu mincinosii!"
Foto: Arhiva

Mii de sindicalisti "Cartel Alfa" au protestat marti, in Piata Victoriei, nemultumiti ca Executivul, desi a promis ca va schimba Legea dialogului social, in realitate "nu a modificat niciun cuvant", acestia aducand la miting un sicriu si o cruce pe care scrie "Ingropam dialogul social".

Sindicalistii au incheiat actiunea de protest de marti pe melodia "Romania, trezeste-te", iar ultimul gest, inainte de a parasi Piata Victoriei, a fost de a se intoarce cu spatele la cladirea Guvernului.

Acestia au atentionat ca se vor intoarce sa protesteze daca Guvernul nu modifica Legea dialogului social, asa cum a promis.

Protestul s-a incheiat fara incidente, iar sindicalistii au plecat spre autocarele parcate pe Soseaua Kiseleff, ei fiind insotiti de jandarmi.

In timpul protestului, mai multe echipaje de jandarmi, pompieri si ambulante SMURD au stationat in apropierea Pietei Victoria, iar politisti de la Brigada Rutiera au dirijat traficul in zona.

Protestatarii, veniti din toate ...citeste mai departe despre "Mii de sindicalisti au protestat la Guvern cu un sicriu si o cruce: "Jos cu mincinosii!"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Cartel Alfa protest Guvern Ponta, #sindicalisti protest legea dialogului social , #Stiri Administratie