Vezi cum s-a desfasurat parada militara de Ziua Nationala de la Bucuresti (Video)

Marti, 01 Decembrie 2015, ora 11:28
999 citiri
Vezi cum s-a desfasurat parada militara de Ziua Nationala de la Bucuresti (Video)
Foto: captura YouTube / MApNRomania

Parada militara a inceput, marti, in Piata Constitutiei, cu prezentarea Garzii de Onoare presedintelui Klaus Iohannis si cu intonarea imnului national al Romaniei, moment in care, in semn de salut, bateria de artilerie a Brigazii 30 Garda "Mihai Viteazul" a executat 21 de salve de tun.

Seful statului se afla in tribuna oficiala, alaturi de el fiind premierul Dacian Ciolos, ministrul Apararii, Mihnea Motoc, si ministrul Internelor, Petre Toba.

La parada sunt prezenti si presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, fostul presedinte Traian Basescu, care a venit imprepuna cu nepotica sa, liderii PNL Alina Gorghiu si Ludovic Orban, Ilie Nastase, precum si reprezentanti ai Armatei, Jandarmeriei, ai Corpului Diplomatic acreditat la Bucuresti si parlamentari.

La parada militara din Piata Constitutiei participa peste 2.600 de militari, cu 360 de mijloace tehnice, din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Roman de Informatii, Serviciul de ...citeste mai departe despre "Vezi cum s-a desfasurat parada militara de Ziua Nationala de la Bucuresti (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#parada militara 1 decembrie , #Stiri Administratie