Mii de oameni in strada, dupa ce Senatul l-a salvat pe Oprea: Un bulevard blocat si o poezie pentru fostul ministru (Galerie foto&Video)

Joi, 22 Septembrie 2016, ora 21:35
795 citiri
Mii de oameni in strada, dupa ce Senatul l-a salvat pe Oprea: Un bulevard blocat si o poezie pentru fostul ministru (Galerie foto&Video)
Foto: Ziare.com

Mii de oameni din mai multe orase ale tarii au iesit in strada, joi seara, pentru a cere dreptate in cazul mortii politistului Bogdan Gigina, care si-a pierdut viata in timp ce deschidea coloana oficiala pentru fostul ministru de Interne Gabriel Oprea.

Oamenii s-au adunat in Bucuresti, Timisoara, Brasov, Constanta, Cluj, Craiova, Iasi si Galati, in semn de protest fata de votul prin care Senatul l-a scapat pe Oprea de urmarirea penala ceruta de DNA. Procurorii vor sa-l cerceteze pe fostul vicepremier de ucidere din culpa, insa momentan ancheta este blocata.

Ramane de vazut ce se va intampla, avand in vedere ca joi PNL a cerut reluarea votului in cazul lui Oprea, iar PSD - care are majoritate in Senat alaturi de ALDE - a fost de acord. Chiar si Gabriel Oprea a spus ca sustine reluarea votului, la fel si Calin Popescu Tariceanu, seful Senatului si al ALDE.

Cei mai multi oameni au iesit in strada in Bucuresti, in fata Palatului Parlamentului. In jur de 3.000 de protestatari au ...citeste mai departe despre "Mii de oameni in strada, dupa ce Senatul l-a salvat pe Oprea: Un bulevard blocat si o poezie pentru fostul ministru (Galerie foto&Video)" pe Ziare.com

#proteste vor Oprea, #manifestatii vot Oprea , #Stiri Administratie