Metrorex anunta ce masuri va lua pentru a limita raspandirea coronavirusului

Duminica, 08 Martie 2020, ora 19:34
1227 citiri
Metrorex anunta ce masuri va lua pentru a limita raspandirea coronavirusului
Foto: Facebook Metrorex

Metrorex a anuntat masurile luate cu privire la coronavirus, printre acestea fiind si dezinfectarea barelor si a butoanelor de deschidere a usilor. Metrorex va folosi si afise educative de prevenire a infectiei cu coronavirus.

Metrorex a anuntat masurile luate pe fondul raspandirii noului virus, pentru prevenirea si diminuarea riscurilor de contaminare in aglomeratie.

"In trenurile de metrou se va efectua un program suplimentar de dezinfectie a barelor de sustinere si a butoanelor de deschidere a usilor din interiorul acestora, cu produse autorizate de Ministerul Sanatatii", anunta reprezentantii Metrorex, printr-un comunicat de presa.

Pentru a informa publicul calator, Metrorex va expune atat in statiile de metrou, cat si in trenuri, afise educative de prevenire a infectiei cu coronavirus. Afisele prezinta metode de protectie pe care orice calator trebuie sa le aplice, pentru siguranta lor si a celor din jur.

Oficialii Metrorex ar trebui sa vina cu solutii ca sa nu existe aglomerarile de oameni la metrou la orele de varf, a solicitat duminica seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, in contextul raspandirii coronavirusului.

El a sustinut ca timpul de asteptare intre doua trenuri nu ar trebui sa depaseasca doua minute. ...citeste mai departe despre "Metrorex anunta ce masuri va lua pentru a limita raspandirea coronavirusului" pe Ziare.com

#Metrorex masuri coronavirus , #Stiri Administratie