Meteo: Temperaturile mai cresc putin miercuri, dar tot dardaim de frig

Miercuri, 11 Ianuarie 2017, ora 09:08
1080 citiri
Meteo: Temperaturile mai cresc putin miercuri, dar tot dardaim de frig
Foto: Arhiva/Ziare.com

Viscolul anuntat de meteorologi loveste de miercuri mai ales in sud-estul tarii. Judetele Constanta, Tulcea, Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau si Vrancea se afla sub cod portocaliu pana miercuri dimineata, iar judetele Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau si Vrancea pana miercuri la orele 15:00.

Conform ANM, se asteapta ca viteza vantului sa atinga 70 - 80 de kilometri la ora, troienind zapada si reducand vizibilitatea sub 50 de metri.

In plus, ANM a emis marti seara un cod galben de vreme deosebit de rece, geroasa dimineata si noaptea, valabil in toata tara, pana joi dimineata, la orele 10:00.

Miercuri va ninge si va fi vreme foarte rece, chiar adca temperaturile cresc putin fata de cele de marti. Minimele nocturne se vor situa in general intre -17 si -10 grade, iar maximele diurne vor fi ...citeste mai departe despre "Meteo: Temperaturile mai cresc putin miercuri, dar tot dardaim de frig" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#meteo miercuri 11 ianuarie, #prognoza meteo ianuarie, #ninsori marti, #ger marti 11 ianuarie, #cod viscol marti judete , #Stiri Administratie