Meteo: Cod portocaliu de ninsori, dupa care vine gerul

Miercuri, 29 Ianuarie 2014, ora 09:22
1507 citiri
Meteo: Cod portocaliu de ninsori, dupa care vine gerul
Foto: Facebook/ Otita Schipor

De miercuri, au intrat in vigoare doua coduri de ninsori si viscol, unul galben si unul portocaliu, care vor afecta mai ales jumatatea sud-estica a tarii.

In aceste conditii, vremea se va inrautati, va fi inchisa si in continuare rece, chiar geroasa dimineata in nord-est si centru.

Meteorologii anunta ca va ninge in toata tara, mai abundent in regiunile sudice si de sud-est, unde stratul de zapada va fi iar consistent. De asemenea, vantul va sufla cu putere in Baragan, Dobrogea si sudul Moldovei, unde se vor depasi la rafala 80 de km/h. Maximele anuntate pentru miercuri se vor situa intre minus 10 grade in nordul Moldovei si 4-5 grade in sudul litoralului.

Bucurestiul se afla sub incidenta codului portocaliu de ninsori si viscol, astfel ca vremea se va inrautati si va fi rece. Vantul va sufla cu putere, iar la amiaza nu vor fi mai mult de minus 4, minus 3 grade.

In regiunile intracarpatice, sunt prognozate temperaturi normale pentru aceasta ...citeste mai departe despre "Meteo: Cod portocaliu de ninsorri, dupa care vine gerul" pe Ziare.com

#vremea meteo miercuri, #prognoza meteo vremea Bucuresti, #meteo vremea 29 ianuarie , #Stiri Administratie