Mesajul secretarului de stat american, de Ziua Nationala a Romaniei: Despre contributia la NATO si Revolutia din 1989

Duminica, 01 Decembrie 2019, ora 07:34
1114 citiri
Mesajul secretarului de stat american, de Ziua Nationala a Romaniei: Despre contributia la NATO si Revolutia din 1989
Foto: Arhiva Ziare.com

Secretarul american de stat, Mike Pompeo, a transmis un mesaj Romaniei, cu ocazia zilei nationale de astazi.

"Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, as vrea sa ii felicit pe toti romanii in numele Guvernului Statelor Unite", incepe mesajul lui Pompeo, citat de Departamentul american de Stat.

Acesta a facut referire apoi la relatia dintre cele doua tari.

"Natiunile noastre sunt prietene, aliati si parteneri, si sunt bucuros sa vad ca parteneriatul nostru strategic, relatia economica si legaturile interumane devin tot mai puternice in fiecare an. Apreciem profund contributiile Romaniei la misiunile NATO, ca si rolul tarii in securitatea regionala si in dezvoltarea energetica", se mai arata in mesaj.

Totodata, Pompeo a vorbit si despre aniversarea a 30 de ani de la Revolutie.

"Luna aceasta vom comemora a 30-a aniversare a Revolutiei romane din 1989. Salutam munca grea si sacrificiul poporului roman pentru a construi o Romanie libera, democrata si mai prospera", incheie secretarul american de stat.

Iata care este programul evenimentelor la 101 ani de la Marea Unire

Iata si ce a transmis Pompeo Romaniei in urma cu un an ...citeste mai departe despre "Mesajul secretarului de stat american, de Ziua Nationala a Romaniei: Despre contributia la NATO si Revolutia din 1989" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Mike Pompeo mesaj Ziua Nationala Romania, #secretar de stat american Ziua Nationala, #Pompeo mesaj 1 Decembrie , #Stiri Administratie