Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Mesajul regelui Mihai: In 1940, m-am adresat voua de Craciun prima oara. Am incredere in generatia tanara (Video)

Mesajul regelui Mihai: In 1940, m-am adresat voua de Craciun prima oara. Am incredere in generatia tanara (Video)
Regele Mihai isi exprima increderea in generatia tanara de romani, care, cu "onestitate" si "pasiune", va trece cu bine de provocarile din prezent, amintindu-i, in traditionalul mesaj de Craciun si ce cei in varsta, "ne dau o lectie de curaj si de demnitate".

"Romani, in anul 1940, m-am adresat voua de Craciun pentru prima oara. Am traversat aproape un secol impreuna, iar astazi intoarcem inca o pagina din viata tarii noastre.

El isi exprima increderea in forta generatiei tinere de a infrunta provocarile actuale.

Generatia tanara stie ce vrea. Cu onestitatea si pasiunea tinerilor romani, am incredere ca timpurile noastre vor putea fi trecute cu bine.

La sfarsit de an, gandul meu merge si catre oamenii in varsta, unii singuri, altii bolnavi. Ei ne dau o lectie de curaj si de demnitate", spune regele Mihai in mesajul de Craciun, potrivit unui comunicat transmis Ziare.com de Casa Regala.

Totodata, regele le-a transmis mesaje de incurajare si apreciere celor care lucreaza in ...citeste mai departe despre "Mesajul regelui Mihai: In 1940, m-am adresat voua de Craciun prima oara. Am incredere in generatia tanara (Video)" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1145 ori