Membri ai Comisiei de licitatie din Metrorex, urmariti penal pentru trucarea licitatiei de achizitie de trenuri noi

Marti, 28 Aprilie 2015, ora 15:09
1263 citiri
Membri ai Comisiei de licitatie din Metrorex, urmariti penal pentru trucarea licitatiei de achizitie de trenuri noi

Trei membri ai Comisiei de licitatie din Metrorex sunt urmariti penal de procurorii anticoruptie pentru trucarea licitatiei pentru atribuirea acordului-cadru "Achizitia de trenuri noi de metrou pentru Magistrala 5 Drumul Taberei - Pantelimon" de catre Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles (CAF) SA Bilbao.

La solicitarea Agerpres, Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a precizat ca procurorii au dispus, in martie, efectuarea urmarii penale fata de suspectii: Valeriu Picu, Gabriel-Constantin Sburlan si Mihai-Marian Andronescu, membri ai Comisiei de licitatie din cadrul Societatii Comerciale de Transport cu Metroul Bucuresti Metrorex SA, la data faptelor.

Ei sunt acuzati de luare de mita, abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, si folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii.

De asemenea, este... citeste mai departe despre "Membri ai Comisiei de licitatie din Metrorex, urmariti penal pentru trucarea licitatiei de achizitie de trenuri noi" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#membri licitatie metrou DNA, #membri metrou urmariti penal, #licitatie metrou trenuri noi , #Stiri Administratie