Melescanu vrea inapoi in politica: Ar fi mare pacat sa nu pot fructifica toate informatiile obtinute la SIE (Video)

Vineri, 17 Ianuarie 2014, ora 17:31
1291 citiri
Melescanu vrea inapoi in politica: Ar fi mare pacat sa nu pot fructifica toate informatiile obtinute la SIE (Video)

Seful Serviciului de Informatii Externe, Teodor Melescanu, doreste sa se intoarca in politica si sa fructifice informatiile obtinute in timpul sederii la SIE.

"Imi place, mi se potriveste si as dori sa o exercit in continuare, dar sunt constient ca se va termina la un moment dat sau altul, dar asta nu inseamna ca viata mea s-a terminat. Percep pozitia de director al SIE ca o paranteza in cariera politica, o paranteza deschisa, care oricand imi va da posibilitatea sa revin. Ma gandeam ca ar fi mare pacat sa nu pot fructifica toate informatiile pe care le-am obtinut in aceasta perioada", a spus Melescanu la Digi24.

Seful SIE a explicat si la ce se refera cand vorbeste despre fructificarea informatiilor.

"Fructificarea se poate face intr-o singura situatie, in care ai o pozitie care iti da autoritate si ai prerogative pe un anumit domeniu, ca e politica de securitate, de aparare, cunosti foarte multi oameni din spatele scenei. Daca e sa fac o paralela a SIE, ma gandesc la ...citeste mai departe despre "Melescanu vrea inapoi in politica: Ar fi mare pacat sa nu pot fructifica toate informatiile obtinute la SIE (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Melescanu SIE presedintie, #Melescanu SIE campanie electorala , #Stiri Administratie