Medicul german la care au ajuns pacientii nenorociti de Burnei rupe tacerea: Este pur si simplu groaznic

Luni, 09 Ianuarie 2017, ora 20:15
1021 citiri
Medicul german la care au ajuns pacientii nenorociti de Burnei rupe tacerea: Este pur si simplu groaznic
Foto: Arhiva Ziare.com

Chirurgul german la care au ajuns peste 20 de pacienti ai doctorului Gheorghe Burnei sustine ca multi dintre acestia nu au fost tratati conform standardelor si ca putem vorbi, in cel mai bun caz, despre niste experimente groaznice si inutile facute de medicul roman.

"Este pur si simplu groaznic", a declarat doctorul Henry Halm, de la Departamentul de Chirurgie Spinala si Scolioza de la Schon Klinik Neustadt, citat de Casa Jurnalistului, comunitatea reporterilor independenti care a scos la iveala experimentele facute de medicul bucurestean pe copii.

"Multi dintre acestia nu au fost tratati conform standardelor internationale in vigoare pentru tratarea diformitatilor", sustine chirurgul german.

Acesta a oferit si exemplul unui pacient cu un dispozitiv nepotrivit montat pe coloana in mod eronat si absolut inutil, pe care a trebuit sa-l inlature, pentru a-i salva spatele.

Medicul Gheorghe Burnei a fost retinut pe 10 decembrie 2016 de procurorii Parchetului Tribunalului ...citeste mai departe despre "Medicul german la care au ajuns pacientii nenorociti de Burnei rupe tacerea: Este pur si simplu groaznic" pe Ziare.com

#Burnei operatii, #Burnei plangeri pacienti , #Stiri Administratie