Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Medicii de familie pot lucra cu CNAS si fara numar minim de pacienti - proiect

Medicii de familie pot lucra cu CNAS si fara numar minim de pacienti - proiect
Medicii de familie ar putea incheia contracte cu casele de asigurari de sanatate indiferent de numarul pacientilor inscrisi pe listele lor, prevederea din Contractul cadru privind acordarea asistentei medicale fiind modificata pentru a ajuta medicii tineri sa intre in sistem, potrivit CNAS.

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) a elaborat noul proiect privind Contractul cadru care reglementeaza conditiile acordarii asistentei medicale, a medicamentelor si a dispozitivelor medicale in sistemul de asigurari sociale de sanatate.

In cazul asistentei medicale primare, proiectul prevede ca medicii de familie pot incheia contract de furnizare de servicii medicale cu casele de asigurari de sanatate indiferent de numarul peroanelor inscrise pe listele proprii. De asemenea, in proiect nu mai este prevazuta stabilirea unui numar necesar de medici de familie care sa intre in relatie contractuala cu casele de asigurari de sanatate.

In prezent, limita minima este de 800 de persoane ...citeste mai departe despre "Medicii de familie pot lucra cu CNAS si fara numar minim de pacienti - proiect" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 978 ori