Medici ridicati de DNA din spital: Procurorii au platit spaga operatiei, pentru ca pacientul sa traiasca

Marti, 23 Decembrie 2014, ora 20:53
863 citiri
Medici ridicati de DNA din spital: Procurorii au platit spaga operatiei, pentru ca pacientul sa traiasca

DNA a platit spaga data de un batran pentru o operatie pe cord, pentru ca acesta sa poata supravietui, dupa care medicul respectiv a fost ridicat de procurori.

"Ajutati-ma sa traiesc. Sa pot sa imi cresc nepotul", le-ar fi spus batranul procurorilor DNA, citat de Ziua de Constanta, care preia Romania Tv.

Medici saltati de DNA, chiar din spital - ar fi cerut bani pentru a efectua o operatie pe cord

Astfel, procurorii DNA au platit, din fondul de flagrant, spaga de 3.000 de lei data de pacient medicului, care a fost ulterior saltat de angajatii anticoruptie, scrie si Evenimentul Zilei.

"Nepotul are 12 ani. Daca eu mor, moare si el, nu se poate descurca singur la varsta asta. Dar, daca eu traiesc macar inca doi ani, deja este marisor si poate sa-si ia viata in maini. Atat daca as mai trai, doi ani pentru nepotul meu... De-asta vreau sa fac operatie", a mai spus batranul cu o pensie de 400 de lei, care initial ar fi oferit 200 de lei pentru operatie.

Seful de la chirurgie ...citeste mai departe despre "Medici ridicati de DNA din spital: Procurorii au platit spaga operatiei, pentru ca pacientul sa traiasca" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#medici saltati DNA, #DNA spaga medici, #medic chirurg spaga operatie , #Stiri Administratie