Cum a reușit un medic din Botoșani să strângă 100.000 de euro. Taxa absolut orice serviciu și se comporta urât cu pacienții

Luni, 22 Mai 2023, ora 10:34
484 citiri
Cum a reușit un medic din Botoșani să strângă 100.000 de euro. Taxa absolut orice serviciu și se comporta urât cu pacienții
Medicul din Mitoc le elibera scutiri elevilor contra cost și făcea internări fictive FOTO botosaneanul.ro

Au fost făcute publice noi detalii în cazul medicului de familie din Botoșani, în locuința căruia polițiștii au găsit peste 100.000 de euro la percheziții, vineri, 19 mai, aflat acum sub control judiciar.

Medicul din Mitoc le elibera scutiri elevilor contra cost și făcea internări fictive, scrie botosaneanul.ro.

Un tânăr care a absolvit un liceu din municipiul Botoșani a declarat că medicul era cunoscut în tot județul pentru faptul că oferea scutiri contra cost celor care aveau nevoie pentru a-și justifica absența de la ore, potrivit Mesagerul de Nord.

Acesta ajunsese atât de cunoscut pentru faptul că vindea scutiri, încât unele licee nu mai acceptau scutiri parafate de el.

30 de lei solicita chiar și pentru a elibera o trimitere. Localnicii spun că acesta taxa absolut orice serviciu și se comporta urât cu pacienții.

Un bărbat din localitate a povestit că medicul ar fi folosit datele copiilor săi și le-ar fi făcut internări fictive în spital. Acesta a aflat că cei mici ar figura cu peste 40 de internări în spital, în condițiile în care copiii nu au fost niciodată internați și nu au beneficiat de servicii medicale.

Medicul este acuzat că ar fi decontat ilegal fonduri în valoare de peste 150.000 de lei, iar polițiștii i-au percheziționat cabinetul medical și locuința, confiscându-i peste 100.000 de euro.

Acesta este în prezent sub control judiciar și nu are voie să mai profeseze. ...citeste mai departe despre "Cum a reușit un medic din Botoșani să strângă 100.000 de euro. Taxa absolut orice serviciu și se comporta urât cu pacienții" pe Ziare.com

Cu banii ținuți în sobă, nu la „saltea”. Cum s-a prezentat un român la BNR VIDEO
Cu banii ținuți în sobă, nu la „saltea”. Cum s-a prezentat un român la BNR VIDEO
Un bărbat a schimbat „tradiționala saltea”, loc generic pentru economii, cu soba. Astfel, de-a lungul timpului a strâns mai multe bancnote de 50, 100, 200 de lei și le-a adus la Banca...
#medic, #Botosani, #perchezitii, #bani, #elevi, #scutire medicala, #internare , #Stiri Administratie

Curs valutar

1 EUR = 4.9737 RON

-0.0012

1 USD = 4.5689 RON

-0.0184
  1. ANAF vrea să implementeze un sistem fiscal ca în Vest pentru români. Cum va funcționa noul e-Factura pentru persoane fizice și care sunt temerile contabililor
  2. Profeție despre viitorul omenirii: România și Polonia, creștere masivă în următorii 30 de ani. "E în interesul strategic al SUA"
  3. O mare putere în panică: Prăbușire a vânzărilor cu 7 miliarde, consumatorii nu mai ”mușcă” momeala
  4. Un sat întreg va fi ras de pe fața pământului. În locul său se va deschide o mină de cărbune
  5. Noi taxe și impozite în România. Anunț teribil de la un fost secretar de stat al Guvernului: „Nu sunt liniștit pentru 2025"
  6. O multinațională prezentă în România anunță concedieri în masă. Val de tăieri la nivel mondial
  7. Creștere uriașă a salariului piloților de la Tarom după protestul de luni. Au obținut și o diurnă mai mare
  8. Rețeaua de energie a României, în fața unei schimbări majore. Cine ajunge să plătească pentru dezechilibre și ce soluții avem
  9. Exodul a 300 de milioane de oameni, care lasă lumea mută: Miracolul Chinei și planul de a depăși SUA
  10. Soluția extremă a unui cunoscut analist economic: Copiii să muncească de la 16 ani, toată lumea să lucreze până la 75 de ani. “Ideea de a sta și a primi bani nu mai e funcțională”