Cum a reușit un medic din Botoșani să strângă 100.000 de euro. Taxa absolut orice serviciu și se comporta urât cu pacienții

Luni, 22 Mai 2023, ora 10:34
484 citiri
Cum a reușit un medic din Botoșani să strângă 100.000 de euro. Taxa absolut orice serviciu și se comporta urât cu pacienții
Medicul din Mitoc le elibera scutiri elevilor contra cost și făcea internări fictive FOTO botosaneanul.ro

Au fost făcute publice noi detalii în cazul medicului de familie din Botoșani, în locuința căruia polițiștii au găsit peste 100.000 de euro la percheziții, vineri, 19 mai, aflat acum sub control judiciar.

Medicul din Mitoc le elibera scutiri elevilor contra cost și făcea internări fictive, scrie botosaneanul.ro.

Un tânăr care a absolvit un liceu din municipiul Botoșani a declarat că medicul era cunoscut în tot județul pentru faptul că oferea scutiri contra cost celor care aveau nevoie pentru a-și justifica absența de la ore, potrivit Mesagerul de Nord.

Acesta ajunsese atât de cunoscut pentru faptul că vindea scutiri, încât unele licee nu mai acceptau scutiri parafate de el.

30 de lei solicita chiar și pentru a elibera o trimitere. Localnicii spun că acesta taxa absolut orice serviciu și se comporta urât cu pacienții.

Un bărbat din localitate a povestit că medicul ar fi folosit datele copiilor săi și le-ar fi făcut internări fictive în spital. Acesta a aflat că cei mici ar figura cu peste 40 de internări în spital, în condițiile în care copiii nu au fost niciodată internați și nu au beneficiat de servicii medicale.

Medicul este acuzat că ar fi decontat ilegal fonduri în valoare de peste 150.000 de lei, iar polițiștii i-au percheziționat cabinetul medical și locuința, confiscându-i peste 100.000 de euro.

Acesta este în prezent sub control judiciar și nu are voie să mai profeseze. ...citeste mai departe despre "Cum a reușit un medic din Botoșani să strângă 100.000 de euro. Taxa absolut orice serviciu și se comporta urât cu pacienții" pe Ziare.com

#medic, #Botosani, #perchezitii, #bani, #elevi, #scutire medicala, #internare , #Stiri Administratie