Marturii din instanta: Cum a ajuns o servieta cu jumatate de milion de dolari spaga in biroul ministrului de Interne

Joi, 24 Noiembrie 2016, ora 08:31
869 citiri
Marturii din instanta: Cum a ajuns o servieta cu jumatate de milion de dolari spaga in biroul ministrului de Interne
Foto: Arhiva (Guvernul Romaniei)

Adrian Mladin, fost primar din Jilava si martor denuntator in dosarul de coruptie al fostului ministru de Interne Cristian David, a relatat in fata judecatorilor de la instanta suprema cum a dus in 2008 o geanta cu spaga de 500.000 de euro cash in biroul demnitarului.

Adrian Mladin a povestit intregul mecanism de coruptie, care il implica pe ministrul David, precum si alti oameni cu functii de conducere.

Caracatita coruptiei pentru o retrocedare din Buzau

Mladin il stie din 2005 pe Valeriu Roger Nitescu, seful de cabinet al ex-ministrului David, in timp ce el era consilier in Corpul de Control al premierului.

"Am legat o relatie de prietenie si de afaceri. In 2007, printr-un alt prieten, am cunoscut-o pe Cecilia Stirbulescu, de la care am cumparat drepturile litigoase pentru 15 hectare de teren in Buzau. Am apelat la Nitescu cu intentia clara de a apela la seful sau, Cristian David, ca, la randul lui, sa vorbeasca cu Cristinel Bigiu, care era prefect de Buzau si care ne ...citeste mai departe despre "Marturii din instanta: Cum a ajuns o servieta cu jumatate de milion de dolari spaga in biroul ministrului de Interne" pe Ziare.com

#spaga Cristian David servieta bani , #Stiri Administratie