Martor in dosarul Turceni - Rovinari: Specialistul IT al firmei lui Sova mi-a spus ca vrea sa distruga hardurile

Vineri, 06 Ianuarie 2017, ora 10:24
1472 citiri
Martor in dosarul Turceni - Rovinari: Specialistul IT al firmei lui Sova mi-a spus ca vrea sa distruga hardurile
Foto: Ziare.com

Un martor din dosarul Turceni - Rovinari, in care sunt trimisi in judecata fostul premier Victor Ponta si fostul ministru al Transporturilor Dan Sova, a facut dezvaluiri despre unul dintre specialistii firmei lui Sova.

Potrivit martorului, specialistul IT al SCA Sova si Asociatii, Alin Brancusi, i-a spus ca vrea sa distruga hardurile de calculator din firma, relateaza agentia Mediafax.

In plus, Brancusi l-a intrebat de unde poate sa cumpere mai multe harduri.

"Alin Brancusi m-a sunat sa ma intrebe de unde poate cumpara 25-30 de harduri identice de la acelasi magazin. A spus ca trebuie sa le schimbe pe cele din societatea SCA Sova si Asociatii. Am insistat sa imi vanda si mie din harduri, 1-2 harduri, mi-a spus ca nu poate. Am insistat si mi-a spus ca nu are cum pentru ca trebuie sa le distruga.

I-am indicat o firma in zona Bucur-Obor si mi-a zis ca a vorbit deja acolo si ca nu au atatea harduri. Nu stiu daca a achizitionat hardurile respective", a spus martorul Bogdan ...citeste mai departe despre "Martor in dosarul Turceni - Rovinari: Specialistul IT al firmei lui Sova mi-a spus ca vrea sa distruga hardurile" pe Ziare.com

#martor dosar Sova Ponta, #martor dosar Turceni Rovinari, #specialist firma Sova distrugere harduri , #Stiri Administratie