Marian Vanghelie, retinut dupa o zi de perchezitii. Varul - si el dupa gratii, iubita - urmarita penal

Joi, 12 Martie 2015, ora 23:58
856 citiri
Marian Vanghelie, retinut dupa o zi de perchezitii. Varul - si el dupa gratii, iubita - urmarita penal
Foto: Facebook/Marian Vanghelie

Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5, a fost retinut pentru 24 de ore, de procurorii DNA.

Urmeaza ca vineri edilul sa ajunga in fata judecatorilor, care vor decide daca pe numele edilului va fi emis mandat de arestare preventiva.

De dimineata, primarul a asistat la perchezitiile de la domiciliul sau efectuate de DNA. Ulterior, timp de aproape opt ore, au avut loc perchezitii la sediul Primariei. In jurul orei 22:00, Vanghelie a fost dus cu mascatii la sediul DNA, pentru audieri. Potrivit avocatului sau, Vanghelie a luat la cunostinta acuzatiile care i se aduc si a refuzat sa faca declaratii in fata procurorilor.

Alte patru persoane, printre care si varul lui Vanghelie, au fost mai fost retinute in acest dosar. Iubita edilului, Oana Niculescu Mizil, este urmarita penal, fiind acuzata de operatiuni financiare incompatibile cu functia de deputat - ar fi administrat o societate comerciala, acuzatii pe care le neaga.

Ziare.com v-a prezentat in format LIVE TEXT cele mai ...citeste mai departe despre "Marian Vanghelie, retinut dupa o zi de perchezitii. Varul - si el dupa gratii, iubita - urmarita penal" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Marian Vanghelie DNA, #Marian Vanghelie cercetat , #Stiri Administratie