Marian Godina si-a pus sefii in cap dupa ce a comentat demisia ministrului Toba

Vineri, 02 Septembrie 2016, ora 21:44
3143 citiri
Marian Godina si-a pus sefii in cap dupa ce a comentat demisia ministrului Toba
Foto: Facebook / Marian Godina

Politistul scriitor Marian Godina dezvaluie ca mai multi sefi au fost indignati de faptul ca a indraznit sa comenteze negativ bilantul facut de Petre Toba dupa demisia din functia de ministru de Interne si le face o serie de reprosuri colegilor din IGPR.

"Pentru ca mi-am permis sa las un comentariu pe pagina ministerului la postarea domnului Toba, mi-am pus in cap cativa colegi de pe la IGPR si multi oameni sus pusi care s-au aratat indignati ca mi-am spus parerea si uimiti ca a ajuns un neica nimeni sa critice ditamai ministrul.

Eu consider ca 'neica nimeni' e omul cel mai potrivit sa critice pentru ca el e cel asupra caruia se resimte activitatea unui superior", si-a inceput postarea pe Facebook Marian Godina.

Politistul mai scrie si despre faptul ca un coleg i-a transmis ca singura greseala facuta de ministrul Toba a fost aceea ca nu i-a lasat pe sefi sa il dea afara dupa scandalul care a pus capat carierei sefului IPJ Brasov.

"Intr-adevar am fost invitat de dl Toba la ...citeste mai departe despre "Marian Godina si-a pus sefii in cap dupa ce a comentat demisia ministrului Toba" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Godina demisie Toba , #Stiri Administratie