Marea pacaleala a salariilor. Romania se indreapta spre o criza deosebita

Joi, 10 Septembrie 2015, ora 08:36
1231 citiri
Marea pacaleala a salariilor. Romania se indreapta spre o criza deosebita
Foto: Captura Youtube

Proiectul legii salarizarii bugetarilor este exclusiv un mecanism de campanie electorala, care nu va aduce majorari salariale mai mari de 10%. Cu o singura modificare, aplicarea corecta a actualei legi ar putea aduce salarii mai mari si mai echilibrate decat cea noua, afirma liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu.

Intr-un interviu pentru Ziare.com, Bogdan Hossu se arata convins ca salariile demnitarilor vor ramane la valorile majorate si ca ei vor fi singurii care isi vor primi cresterea efectiva din noile grile.

"Probabil ca orice structura va veni in noiembrie 2016 la guvernare va ingheta noua lege a salarizarii pana creste economia. (...) Nu exista resursa financiara", spune liderul Cartel Alfa.

Totodata, Bogdan Hossu avertizeaza ca fara schimbari serioase la nivelul sistemului de pensii Romania se indreapta spre o criza majora: "condamni social si financiar o generatie sau mai multe".

La orizont avem noua lege a salarizarii bugetarilor. Ati vazut proiectul, va... citeste mai departe despre "Marea pacaleala a salariilor. Romania se indreapta spre o criza deosebita Interviu " pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#salarii bugetari majorare, #criza sistem pensii , #Stiri Administratie