Manastirea din Romania renovata cu 10 milioane de euro - Papa Francisc a trimis un mesaj

Duminica, 02 August 2015, ora 17:05
1288 citiri
Manastirea din Romania renovata cu 10 milioane de euro - Papa Francisc a trimis un mesaj
Foto: Facebook/Basilica Maria Radna

Manastirea Maria Radna din orasul aradean Lipova a fost inaugurata partial, duminica, dupa lucrari de reabilitare in valoare de peste 10 milioane de euro, incepute in urma cu trei ani, la eveniment participand mii de persoane, intre care numerosi oficiali europeni si un trimis al Papei Francisc.

Ceremoniile dedicate binecuvantarii lucrarilor de restaurare a Manastirii Maria Radna au inceput duminica dimineata si vor dura pe tot parcursul zilei, fiind prezenti numerosi oficiali din tari europene si cateva mii de credinciosi.

La eveniment au fost invitati, printre altii, Papa Francisc si presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, insa acestia nu participa la ceremonii.

Papa Francisc a trimis un mesaj printr-un delegat special, cardinalul Joachim Meisner, arhiepiscop emerit de Koln. Acesta a citit in fata celor prezenti o scrisoare transmisa de Papa Francisc, in care se arata ca evenimentul de la Lipova este "de importanta globala".

Printre oficialii prezenti se numara Hartmut ...citeste mai departe despre "Manastirea din Romania renovata cu 10 milioane de euro - Papa Francisc a trimis un mesaj" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#inaugurare Maria Radna, #inaugurare manastire trimis papa , #Stiri Administratie