Managerul Spitalului de Urgenta Floreasca, demis - la cinci luni de la #Colectiv, Centrul de Arsi inca nu e gata

Joi, 21 Aprilie 2016, ora 09:36
1147 citiri
Managerul Spitalului de Urgenta Floreasca, demis - la cinci luni de la #Colectiv, Centrul de Arsi inca nu e gata
Foto: Arhiva Ziare.com

Managerul interimar al Spitalului Floreasca, Nicusor Louchi, a fost demis joi dimineata de ministrul Sanatatii, Achimas Cadariu, pentru felul in care a gestionat situatia de dupa incendiul din Colectiv.

Motivatia oferita de ministru pentru demiterea medicului a fost "incapacitate manageriala".

Ministrul a punctat ca si la atatea luni de la incendiul din Colectiv, multe probleme in spital nu s-au rezolvat, dand ca exemplu aerul conditionat. "Am avut multa rabdare si am asteptat", a spus el.

In urma unei vizite realizate joi dimineata la sectia de arsi, ministrul a anuntat ca s-au gasit mai multe nereguli, cum ar fi faptul ca "angajatii lipsesc". Potrivit ministrului, care a vizitat la ora 9.00 sectia inaugurata miercuri, angajatii nu erau la serviciu. In plus, Cadariu a fost informat si ca camera pentru oxigenoterapie hiperbara nu functioneaza.

Cand va fi functionala unitatea pentru Arsi de la Spitalul Floreasca - Problemele reale ale spitalului

"Sectia nu e complet ...citeste mai departe despre "Managerul Spitalului de Urgenta Floreasca, demis - la cinci luni de la #Colectiv, Centrul de Arsi inca nu e gata" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#manager interimar Floreasca demis, #demitere Nicusor Louchi Floreasca, #noua manager Spital Floreasca , #Stiri Administratie