Mai ieftin cu avionul decat cu trenul: Bilete Bucuresti-Cluj, de la 39 de lei

Marti, 19 Ianuarie 2016, ora 19:33
1044 citiri
Mai ieftin cu avionul decat cu trenul: Bilete Bucuresti-Cluj, de la 39 de lei
Foto: Arhiva Ziare.com

Compania aeriana low-cost Wizz Air va introduce, din luna iulie, cursa Cluj-Napoca - Bucuresti, cu o frecventa de sase zboruri pe saptamana, pretul biletelor pornind de la 39 de lei.

Coordonatorul de comunicare al Wizz Air, Doug Oliver, a declarat, marti, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca noua ruta va fi introdusa din 22 iulie.

"Wizz Air introduce, din 22 iulie, cursa Cluj-Napoca - Bucuresti, cu o frecventa de sase zboruri pe saptamana, mai putin sambata. Zborul va avea loc in cursul serii, de la ora 20.35 de la Cluj-Napoca spre Bucuresti, iar cel de retur, de la Bucuresti la Cluj-Napoca, va pleca la ora 21.55 de pe Otopeni. Preturile biletelor pornesc de la 39 de lei. Cluj-Napoca - Bucuresti este o ruta care se incadreaza in cresterea capacitatii pe care ne-o dorim sa o obtinem in 2016. Romania reprezinta o piata importanta pentru noi, de asemenea, noua cursa care va fi introdusa va fi una importanta pentru noi", a spus Oliver.

Blue Air foloseste din nou avionul ...citeste mai departe despre "Mai ieftin cu avionul decat cu trenul: Bilete Bucuresti-Cluj, de la 39 de lei" pe Ziare.com

#avion Cluj Bucuresti, #Wizz Air cursa Cluj Bucuresti , #Stiri Administratie