Magistratii se delimiteaza "pana in panzele albe" de dezvaluirile lui Ghita si cer sa nu fie "lasate sa pluteasca"

Marti, 10 Ianuarie 2017, ora 16:01
978 citiri
Magistratii se delimiteaza "pana in panzele albe" de dezvaluirile lui Ghita si cer sa nu fie "lasate sa pluteasca"
Foto: Site Asociatia Magistratilor din Romania

Presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania (AMR), Andreea Ciuca, a declarat marti ca magistratii se delimiteaza "pana in panzele albe" de afirmatiile facute de fostul deputat Sebastian Ghita in inregistrarile prezentate la un post de televiziune.

"Acest scandal il putem vedea doar prin prisma magistratului si a atributiilor lui, adica a ceea ce ne este ingaduit si a ceea ce nu ne este ingaduit sa spunem, magistratul nu are un discurs politic, el are discursul cel pe care ii ingaduie legea sa-l aiba. (...) Noi am facut, din 2015, demersuri in legatura cu clarificarea situatiei, daca exista sau nu acoperiti in justitie si daca exista magistrati care au relatii neprincipiale cu reprezentanti ai serviciilor secrete. Din pacate, am primit raspunsuri vagi ori n-am primit raspunsuri deloc. (...)

Ne delimitam pana in panzele albe de o astfel de chestiune. Cum am si putea sa spunem sau sa admitem ca un om poate fi trimis la inchisoare intr-o astfel de conjunctura, al unui dosar ...citeste mai departe despre "Magistratii se delimiteaza "pana in panzele albe" de dezvaluirile lui Ghita si cer sa nu fie "lasate sa pluteasca"" pe Ziare.com

#presedinte magistrati inregistrari Ghita, #inregistrari Sebastian Ghita , #Stiri Administratie