Mafia retrocedarilor: Hrebenciuc, Chiuariu si Ioan Adam, trimisi in judecata (Video)

Joi, 22 Ianuarie 2015, ora 14:58
1088 citiri

Procurorii DNA i-au trimis in judecata, joi, pe Viorel Hrebenciuc si pe fiul acestuia, Andrei Hrebenciuc, precum si pe Tudor Chiariu si Ioan Adam, in doarul retrocedarilor ilegale de paduri din judetul Bacau.

Dosarul a fost inregistrat joi la Inalta Curte de Casatie si Justitie, insa nu a fost stabilit inca un termen de judecata, transmit televiziunile de stiri.

Alaturi de acestia, DNA a mai trimis in judecata inca 13 persoane, iar partile civile din dosar sunt statul roman, prin intermediul Ministerul Finantelor, si persoana fizica Alina Suciu.

Mafia retrocedarilor: Viorel Hrebenciuc si-a recunoscut partial faptele - referat DNA (Video)

Trimiterea in judecata a deputatului PNL Tudor Chiuariu, a fostului parlamentar PSD Viorel Hrebenciuc si a deputatului PSD Ioan Adam vine dupa ce DNA a extins urmarirea penala impotriva celui dintai, in dosarul retrocedarilor de paduri.

Hrebenciuc, surprins de implicarea lui Chiuariu in retrocedari. Adam, impresionat de onorariul ...citeste mai departe despre "Mafia retrocedarilor: Hrebenciuc, Chiuariu si Ioan Adam, trimisi in judecata (Video)" pe Ziare.com

#Hrebenciuc judecata DNA, #Ioan Adam judecata DNA, #Tudor Chiuariu DNA, #dosar retrocedari DNA , #Stiri Administratie