Lupta cu mafia e chiar ultimul test pentru presedintele absent

Luni, 09 Mai 2016, ora 07:35
930 citiri
Lupta cu mafia e chiar ultimul test pentru presedintele absent

Nu reuseste sa fie mereu convingator. Dar printre stangacii, erori de comunicare si amabilitati nedorite cu sistemul, Dacian Ciolos pare ca a dat semnalul luptei cu mafiile ce jumulesc sistemul public.

Dintre toate, mafia din Sanatate este cu siguranta astazi cea mai detestata, caci efectele coruptiei din aceasta zona se traduc intr-un sir de morti imposibil de contorizat.

Am vazut-o la Colectiv, dar o stiam oricum de la rude, prieteni sau cunoscuti ce au fost obligati sa faca cunostinta cu sistemul medical.

Dacian Ciolos nu are insa nicio sansa in lupta cu sistemul corupt. Nu daca va duce aceasta lupta singur, incoltit de partide, criticat de televiziunile de partid si fara ajutorul Presedintiei.

De un singur lucru putem fi insa siguri. Daca va actiona ferm, comunicand in acelasi timp eficient, se va bucura de sprijinul neconditionat al romanilor. Protestul de vineri seara, din Piata Universitatii, demonstreaza acest lucru, in ciuda unor incercari de deturnare clasice prin ...citeste mai departe despre "Lupta cu mafia e chiar ultimul test pentru presedintele absent" pe Ziare.com

#coruptie sanatate, #coruptie Posta Romana, #reformare sistem Sanatate guvern , #Stiri Administratie