Lumina Sfanta de la Ierusalim a ajuns in Romania

Sambata, 30 Aprilie 2016, ora 20:27
904 citiri
Lumina Sfanta de la Ierusalim a ajuns in Romania
Foto: Patriarhia Romana

Lumina Sfanta de la Ierusalim a fost adusa, sambata, cu un avion special, de o delegatie a Patriarhiei Romane, condusa de episcopul vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, Timotei Prahoveanul.

"Lumina pe care am adus-o de la Ierusalim ne aminteste ca trebuie sa umblam ca niste fii ai Luminii, sa parasim faptele Intunericului si sa il urmam pe Dumnezeu. Este lumina faptelor bune, lumina pe care cei cu frica de Dumnezeu au agonisit-o in acest rastimp al paresimilor rugandu-se mai mult, facand fapte bune, plangandu-si pacatele si iubindu-l pe Dumnezeu. Cei care sunt fii ai Luminii au astfel de fapte, care ii pregatesc pentru intampinarea acestei mari sarbatori. (...) Sa iertam toate pentru Inviere. Hristos a Inviat!", a spus arhiepiscopul, care a precizat ca Lumina de la Sfantul Mormant este adusa pentru al 8-lea an consecutiv in Romania.

El a mentionat ca delegatia Patriarhiei Romane a fost primita vineri de patriarhul Teofil al III-lea al Ierusalimului si al intregii Palestine, care ...citeste mai departe despre "Lumina Sfanta de la Ierusalim a ajuns in Romania" pe Ziare.com

#Lumina Sfanta Bucuresti, #lumina sfanta Ierusalim , #Stiri Administratie