Lucian Isar ramane in spital. Dupa accidentul provocat pe Valea Oltului, s-a ales cu dosar penal

Vineri, 17 Martie 2017, ora 16:00
991 citiri
Lucian Isar ramane in spital. Dupa accidentul provocat pe Valea Oltului, s-a ales cu dosar penal
Foto: Facebook/Lucian Isar

Starea lui Lucian Isar, sotul Alinei Gorghiu, care in urma accidentului rutier de pe Valea Oltului a suferit un traumatism cranio-cerebral, este buna, dar mai ramane internat.

"Starea pacientului este buna, dar mai ramane internat sub supraveghere medicala, asa cum este prevazut in protocoalele medicale in cazul oricarei persoane care a fost victima unui accident rutier", a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Floreasca din Capitala, medicul Bogdan Oprita.

Lucian Isar sta intr-un salon din sectia profesorului Mircea Beuran si este sub supravegherea medicilor de la neurochirurgie si chirurgie plastica.

Investigatiile medicale care i-au fost facute lui Lucian Isar la Floreasca, unde a fost adus joi seara, de la Spitalul Judetean de Urgenta Valcea, nu au indicat probleme medicale grave.

Lucian Isar, fost ministru delegat pentru Relatia cu Mediul de Afaceri in Guvernul Ponta, sotul senatorului PNL Alina Gorghiu, a suferit un traumatism cranio-cerebral in urma accidentului rutier in care a fost implicat, joi dupa-amiaza, pe Valea Oltului.

Dupa accident, Lucian Isar a fost dus la Spitalul Judetean de Urgenta Valcea, unde medicii i-au suturat rana si i-au facut investigatii medicale, in conditiile in care era lovit la cap. Ulterior, Lucian Isar a fost transferat la Spitalul Floreasca din Capitala.

Citeste si Lucian Isar a taiat linia continua si a facut un accident grav, care a blocat Valea Oltului (Video)

Primele cercetari ale politistilor la fata locului au aratat ca autovehiculul Porsche Cayenne condus de Lucian Isar a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de o autoutilitara, dupa care a ricosat intr-un tir, care a fost proiectat pe linia ferata in apropierea localitatii Caineni, judetul Valcea.

In urma accidentului, politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa pe numele lui Isar. ...citeste mai departe despre "Lucian Isar ramane in spital. Dupa accidentul provocat pe Valea Oltului, s-a ales cu dosar penal" pe Ziare.com

#accident dosar penal Lucian Isar, #Lucian Isar spital accident , #Stiri Administratie