Lucian Duta, fostul sef CNAS, va fi urmarit penal - prejudiciu de milioane de euro

Vineri, 17 Ianuarie 2014, ora 16:42
1526 citiri
Lucian Duta, fostul sef CNAS, va fi urmarit penal - prejudiciu de milioane de euro
Foto: Arhiva

DNA va incepe urmarirea penala impotriva lui Lucian Duta, fostul sef al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), pentru un prejudiciu estimat la circa 14 milioane de euro.

Informatia apare in raportul intocmit de DNA la cererea Inspectiei Judiciare dupa ce premierul Ponta i-a acuzat pe procurori ca tergiverseaza dosarele in care sunt implicati oameni ai fostei puteri.

In acest raport se arata ca Lucian Duta este cercetat penal in mai multe dosare pentru infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor statului, iar in unul dintre acestea procurorii vor incepe urmarirea penala, scrie gandul.info.

Conform sursei citate, dosarul a pornit de la o autosesizare a DNA, din 29 noiembrie 2012, si la el au fost conexate si alte dosare deschise in urma unor sesizari facute de Guvernul Ponta.

Prejudiciul care i se imputa lui Lucian Duta provine, printre altele, din ...citeste mai departe despre "Lucian Duta, fostul sef CNAS, va fi urmarit penal - prejudiciu de milioane de euro" pe Ziare.com

#Lucian Duta urmarit penal, #sef CNAS urmarit penal, #Ponta Duta urmarit penal , #Stiri Administratie