Lovitura pentru mafia calabreza care controla societati si in Romania: Sechestru pe bunuri de 2 miliarde de euro

Miercuri, 22 Iulie 2015, ora 21:36
1119 citiri
Lovitura pentru mafia calabreza care controla societati si in Romania: Sechestru pe bunuri de 2 miliarde de euro
Foto: Ziare.com

Justitia italiana a pus miercuri sub sechestru bunuri in valoare de circa doua miliarde de euro apartinand unui grup al mafiei calabreze care opera in sectorul pariurilor si care controla societati si in Romania, informeaza un comunicat citat de AFP si Reuters.

Printre bunurile puse sub sechestru figureaza circa 1.500 de sali de pariuri precum, 82 de site-uri de pariuri si aproape 60 de societati, dintre care 11 operau in strainatate.

Parchetul din Reggio Calabria (sud) a emis 28 de mandate de arestare impotriva principalilor responsabili si a luat masuri, precum arest la domiciliu sau obligatia de a prezenta la politie, in cazul a alte 23 de persoane, potrivit aceleiasi surse.

Aceste persoane care fac parte din 'Ndrangheta, mafia calabreza, "au exercitat de maniera abuziva, cu ajutorul unor societati malteze, activitatea in domeniul pariurilor pe intreg teritoriul national, spaland astfel importante sume de bani de origine ilegala", precizeaza comunicatul.

"Au ocolit legea ...citeste mai departe despre "Lovitura pentru mafia calabreza care controla societati si in Romania: Sechestru pe bunuri de 2 miliarde de euro" pe Ziare.com

#sechestru bunuri mafioti calabrezi, #mafioti calabrezi societati Romania, #mafioti italieni societati Romania , #Stiri Administratie