Liviu Luca ar fi folosit banii din patrimoniul PSV Company pentru construirea unor locuinte

Luni, 22 Februarie 2016, ora 18:33
1357 citiri
Liviu Luca ar fi folosit banii din patrimoniul PSV Company pentru construirea unor locuinte
Foto: B1TV (Arhiva)

Procurorii DIICOT Ploiesti care instrumenteaza noul dosar care il vizeaza pe Liviu Luca spun ca acesta ar fi initiat un grup infractional organizat prin intermediul caruia a obtinut fonduri materiale din patrimoniul SC PSV Company SA (fosta SC Petromservice SA) pe care le-a folosit pentru construirea unui ansamblu de locuinte situat pe raza comunei prahovene Paulesti.

Potrivit unui comunicat de presa al DIICOT, in cauza exista suspiciunea rezonabila ca in perioada 2005 - 2009 suspectul Liviu Luca a initiat si constituit impreuna cu alti opt suspecti un grup infractional organizat care a avut ca scop obtinerea de fonduri materiale din patrimoniul SC PSV Company SA.

Ulterior, sumele respective, care au fost insusite in mod fraudulos, au fost folosite pentru construirea unui ansamblu de locuinte situat pe raza comunei Paulesti al carui adevarat beneficiar a fost Luca.

"In urma cercetarilor efectuate in cauza s-a stabilit ca in perioada 21.07.2005-06.03.2009 SC PSV Company SA ...citeste mai departe despre "Liviu Luca ar fi folosit banii din patrimoniul PSV Company pentru construirea unor locuinte" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Liviu Luca DIICOT Petromservice , #Stiri Administratie