LIVE Strada nu cedeaza. Protest in fata Comisiei Europene: Dragnea, nu fi trist, la Jilava e dentist!

Luni, 06 Februarie 2017, ora 16:10
4681 citiri
LIVE Strada nu cedeaza. Protest in fata Comisiei Europene: Dragnea, nu fi trist, la Jilava e dentist!
Foto: Arhiva Ziare.com

Dupa o zi istorica in care sute de mii de romani au protestat in tara si in diaspora si dupa ce stirile despre Romania au facut inconjurul lumii, oamenii nu renunta si luni seara vor iesi din nou in strada.

Romanii nu mai au incredere in deciziile Guvernului Grindeanu si ii cer demisia. Deja sunt anuntate proteste in Capitala, la Cluj Napoca, Timisoara si in alte orase din tara.

In diaspora, protestele deja au inceput. In fata Comisiei Europene din Bruxelles, romanii au iesit inca de luni de la amiaza si scandeaza "Dragnea, nu uita, Romania nu-i a ta!", "Dragnea, nu uita, asteptam si cartea ta!", "Dragnea si cu Tariceanu ne vor scrie carti la anul", "Dragnea, nu fi trist, la Jilava e dentist".

Ziare.com va prezinta in format LIVE TEXT cele mai importante informatii despre protestele de luni din tara si diaspora.

16:10 - Si la Oradea vor iesi oamenii in strada in aceasta seara, in Piata Unirii, informeaza Bihoreanul.

16:00 - Protestatarii de la Palatul Cotroceni striga "Demisia", mesaj adresat presedintelui Klaus Iohannis.

15:49 - In acelasi timp cu protestul de la Piata Victoriei are loc o manifestatie la Palatul Cotroceni. Si aici au inceput sa se adune oamenii care sustine Guvernul Grindeanu.

15:47 - Protestarii au inceput sa se adune deja in Piata Victoriei din Bucuresti.

15:46 - Se anunta proteste si la Timisoara, Focsani, Constanta.

15:40 - La Sibiu, protestatarii vor iesi in strada la ora 18:00.

15:40 - Pe langa Bucuresti, oamenii vor iesi in strada la Cluj Napoca, de la ora 17:00.

15:00 - Iata imagini de la protestul de la Bruxelles, cand romanii adunati la Comisia Europeana strigau "Dragnea si cu Tariceanu ne vor scrie carti la anul".

******

Amintim ca dupa masivele proteste de strada generate de adoptarea OUG13, guvernul Grindeanu a decis sa faca un pas inapoi, adoptand, duminica, o noua ordonanta de urgenta, care o abroga pe prima. Insa, in noua ordonanta au ramas prevederi neconstitutionale, existand riscul ca actul normativ adoptat initial sa intre totusi in vigoare.

Din acest motiv, dar mai ales pentru ca nu mai au incredere in acest guvern, 600.000 de romani au iesit duminica seara in strada la cel mai mare protest de pana acum.

Luni, Ministerul Justitiei se afla intr-o confuzie totala. Dupa ce ministrul Florin Iordache a anuntat ca ordonanta 13 va fi transformata in proiect de lege depus la Parlament, dupa doar cateva ore Ministerul Justitiei a anuntat printr-un comunicat ca nu mai e interes ...citeste mai departe despre "LIVE Strada nu cedeaza. Protest in fata Comisiei Europene: Dragnea, nu fi trist, la Jilava e dentist!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#proteste oug, #proteste Justitie, #proteste Guvern , #Stiri Administratie