Romanii ies si pe viscol la protest: Oamenii au venit cu lopeti sa deszapezeasca Piata Victoriei

Miercuri, 08 Februarie 2017, ora 17:43
3285 citiri
Romanii ies si pe viscol la protest: Oamenii au venit cu lopeti sa deszapezeasca Piata Victoriei
Foto: Ziare.com

Oamenii incep sa se adune si miercuri in Piata Victoriei, pentru a noua zi consecutiv, ca sa protesteze fata de Guvernul Grindeanu, in care manifestantii spun ca nu mai au incredere.

Protestatarii continua sa vina in fata Guvernului si spun ca vor iesi in strada si in zilele urmatoare, chiar daca pana joi dimineata in Bucuresti este in vigoare un cod galben de ninsori si viscol.

Oamenii spun ca desi Guvernul a trecut de votul de incredere al Parlamentului, ei nu mai pot avea incredere in ministrii lui Grindeanu, dupa modul in care au incercat, pe furis, sa modifice Codurile Penale. In plus, exista inca riscul ca OUG 13 sa intre in vigoare, daca Parlamentul respinge ordonanta prin care s-a facut abrogarea ei.

Manifestantii fac zgomot cu fluiere si vuvuzele, insa momentan circulatia masinilor nu este inchisa in zona.

Mai multi oameni au venit cu lopeti in Piata Victoriei, ca sa dea la o parte zapada din zona, avand in vedere ca protestul de astazi este programat pentru ora 18:00, asa ca sunt asteptati sa li se alature si mai multi protestatari. Cei care au curatat zapada au avut grija, insa, sa pastreze chenarul cu mesajul "REZIST".

Nici la Palatul Cotroceni nu e liniste, pentru ca mitingurile continua miercuri si acolo, pentru a patra zi consecutiv, iar oamenii scandeaza lozinci impotriva presedintelui Klaus Iohannis.

Citeste mai departe despre "LIVE Romanii ies si pe viscol la protest: Oamenii au venit cu lopeti sa deszapezeasca Piata Victoriei" pe Ziare.com.

#protest Victoriei miercuri, #protest cotroceni miercuri , #Stiri Administratie