LIVE Iordache nu renunta la ordonanta, nici romanii la proteste: Timisorenii protesteaza cu leucoplast lipit pe gura

Vineri, 03 Februarie 2017, ora 12:47
5562 citiri
LIVE Iordache nu renunta la ordonanta, nici romanii la proteste: Timisorenii protesteaza cu leucoplast lipit pe gura
Foto: Ziare.com

Guvernul si PSD tin cu dintii de ordonanta care amputeaza Codurile Penale si ii scapa de dosare pe mai multi politicieni. Dupa Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu, vineri si ministrul Justitiei Florin Iordache a anuntat ca nu va da niciun pas inapoi nici cu ordonanta, nici cu gratierea, in Parlament.

Nici romanii insa nu se lasa si ies si vineri, pentru a patra zi consecutiv, pe strazile oraselor in care se afla pentru a transmite celor de la Putere ca nu vor permite legitimarea furtului si subjugarea Justitiei.

Pe retelele de socializare oamenii se mobilizeaza pentru a iesi in numar cat mai mare si sunt sanse mari sa se intampla asta avand in vedere ca urmeaza weekendul.

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit cu jurnalistii straini despre situatia din Romania, transmitand ca are incredere in "romanii lui din strada".

"Situatia din Romania este destul de complicata si am sute de mii de romani de-ai mei in strada. Trebuie sa gasim o solutie la aceasta problema si cred ca vom gasi una. Statul de drept trebuie sa primeze, valorile europene trebuie sa primeze si asta este ceea ce cred ca se va intampla. Am incredere in poporul meu. Cred in Romania", a spus seful statului.

Ziare.com va prezinta in format LIVE TEXT desfasurarea evenimentelor de vineri din toata tara:

12:47 - Parlamentarii USR nu renunta nici vineri la protest.

12:45 - Si vineri seara timisorenii vor fi in strada. "Dragnea si Grindeanu au declarat ca merg in continuare cu modificarile legislative care favorizeaza coruptia si hotia.

Trebuie sa rezistam si sa continuam protestele. Invit pe oricine crede in dreptate, adevar si in legi pentru toti si nu doar pentru politiceni sa ne vedem la ora 18:00 In Parcul Lidia. De aici se va pleca pe jos pana in Piata Operei. Incercam sa strangem cat mai multi oameni si sa ne facem vizibili", se anunta pe pagina evenimentului "Adunare pentru a merge la protest in Piata Operei" din Timisoara.

12:40 - Zeci de oameni protesteaza, vineri la amiaza, in Timisoara avand leucoplast lipit pe gura.

Foto: Digi 24

12:35 - Oamenii se mobilizeaza pe retele pentru protestele de vineri seara si isi ofera idei pentru sloganuri. "Mai am un singur dor: #Iordache intre bare, #Dragnea scriitor, #Grindeanu la racoare!", este unul dintre ele.

12:20 - Trupa Taxi a lansat o melodie manifest intitulata "Avem alergie".

11:53 - La Constanta protestatarii vor veni cu un banner alb de 10 metri, iar cei care doresc pot scrie cu markerul mesaje catr ...citeste mai departe despre "LIVE Iordache nu renunta la ordonanta, nici romanii la proteste: Timisorenii protesteaza cu leucoplast lipit pe gura" pe Ziare.com

#protest vineri codurile penale, #proteste vineri, #protest Piata Victoriei , #Stiri Administratie