Lista tarilor cu transmitere a virusului Zika - ce trebuie sa stie romanii care calatoresc acolo

Joi, 28 Ianuarie 2016, ora 23:23
1211 citiri
Lista tarilor cu transmitere a virusului Zika - ce trebuie sa stie romanii care calatoresc acolo
Foto: Pixabay/Nuzree

Ministerul Afacerilor Externe a publicat o lista cu tarile unde exista pericolul de transmitere a virusului Zika, informand astfel cetatenii romani cu privire la riscul de infectie cu ZIKV, cum mai este cunoscut virusul.

Astfel, "ca urmare a anuntului Organizatiei Mondiale a Sanatatii privind epidemia cu transmitere locala a acestui virus in mai multe tari", MAE a transmis, prin intermediul unui comunicat de presa, o lista cu numeroase state.

Acestea sunt din America Centrala si de Sud, Asia si din Oceanele Pacific, Atlantic si Indian: Barbados, Bolivia, Brazilia, Cap Verde, Columbia, Republica Dominicana, Ecuador, El Salvador, Fiji, Guyana Franceza, Guadelupe, Guatemala, Guyana, Haiti, Honduras, Maldive, Martinica, Mexic, Noua Caledonie, Panama, Paraguay, Puerto Rico, Saint Martin, Samoa, Insulele Solomon, Surinam, Thailanda, Venezuela.

"Pentru cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in zone cu transmitere locala a virusului Zika, se recomanda masuri de ...citeste mai departe despre "Lista tarilor cu transmitere a virusului Zika - ce trebuie sa stie romanii care calatoresc acolo" pe Ziare.com

#MAE atentionare tari Zika, #MAE atentionare virus Zika, #MAE virus Zika , #Stiri Administratie