Lider PSD: Eu fac parte din aripa talibana. Nu ma intereseaza 100.000 de ragalii adunate in strada

Joi, 02 Februarie 2017, ora 18:28
5568 citiri
Lider PSD: Eu fac parte din aripa talibana. Nu ma intereseaza 100.000 de ragalii adunate in strada
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, joi, ca el face parte din "aripa talibana" a PSD si ca nu-l intereseaza "nici macar 100.000 de ragalii adunate de undeva".

"Spre deosebire de presedintele Liviu Dragnea, eu fac parte din aripa talibana a PSD si nu ma intereseaza nici macar 100.000 de ragalii adunate de undeva. Mi-a fost foarte usor sa-i recunosc dupa ragetele pe care le scot si am inteles ca este o factiune ultrareactionara care habar nu are de comportamentul democratic si de valorile umanitare.

Sunt indivizi care se ascund in dosul anonimatului retelelor de comunicare si, dupa parea mea, si cativa 'antrenori' din institutiile de represiune caracteristice statului capitalist", a declarat, joi, pentru News.ro, presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

Liderul social-democratilor vasluieni a afirmat ca el va sustine in partid ideea mentinerii actualului guvern, care "sa aiba taria sa reziste tuturor manipularilor".

"Eu sper ca guvernul popular, care s-a instalat dupa alegerile din 11 decembrie, sa aiba taria sa reziste tuturor manipularilor pentru ca o abdicare in acest moment va da castig, si aici utilizez o expresie care nu-mi apartine mie, ci unui scriitor american prestigios, imbecililor", a conchis Buzatu.

Declaratia lui Buzatu vine dupa ce miercuri seara au avut loc proteste in toata tara la care au participat peste 300.000 de oameni, doar in Capitala fiind peste 150.000 de oameni.

Cele din Capitala au devenit violente dupa ce mai multi tineri au aruncat cu petarde, gheata si fumigene catre jandarmi. Tot acestia au distrus mobilierul stradal din zona Guvernului si chiar au incendiat un chiosc de ziare din Piata Victoriei. ...citeste mai departe despre "Lider PSD: Eu fac parte din aripa talibana. Nu ma intereseaza 100.000 de ragalii adunate in strada" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#lider PSD protest ragalii, #PSD protest ragalii, #protest ragalii , #Stiri Administratie