Legea antifumat intra in cateva ore in vigoare: Unde se poate fuma si unde nu. Ce poti pati daca o incalci

Miercuri, 16 Martie 2016, ora 17:24
1217 citiri
Legea antifumat intra in cateva ore in vigoare: Unde se poate fuma si unde nu. Ce poti pati daca o incalci
Foto: Guvernul Romaniei

Guvernul a anuntat, prin intermediul unui ghid, care sunt locurile unde nu se mai poate fuma dupa intrarea in vigoare, joi, a legii antifumat.

De asemenea, in ghidul privind implementarea Legii nr. 15/2016 pentru prevenirea si combaterea consumului produselor din tutun postat pe site-ul Guvernului, se precizeaza si care sunt locurile unde se poate fuma, precum si ce obligatii au administratorii spatiilor publice inchise si ai locurilor de munca.

Legea antifumat NU a intrat in vigoare azi. Ce se intampla cu cei care au fost deja amendati

Unde este interzis fumatul

"Se interzice fumatul in toate spatiile publice inchise, spatiile inchise de la locul de munca, mijloacele de transport in comun, locurile de joaca pentru copii. Se interzice complet fumatul in unitatile sanitare, de invatamant, precum si cele destinate protectiei si asistentei copilului, de stat si private", se arata in documentul Executivului.

De asemenea, este definit spatiul public ca fiind considerat ...citeste mai departe despre "Legea antifumat intra in cateva ore in vigoare: Unde se poate fuma si unde nu. Ce poti pati daca o incalci" pe Ziare.com

#Guvern ghid lege antifumat, #spatiu public inchis lege antifumat, #spatiu permis fumat, #spatiu interzis fumat, #sanctiuni lege antifumat , #Stiri Administratie