Legaturi intre o firma care are contract cu Primaria Capitalei si Firea? Cum raspunde edilul

Miercuri, 06 Iulie 2016, ora 10:06
1438 citiri
Legaturi intre o firma care are contract cu Primaria Capitalei si Firea? Cum raspunde edilul
Foto: Facebook/Gabriela Firea

In presa au aparut recent acuzatii ca o firma ce a castigat un contract cu Primaria Capitalei ar avea legaturi cu familia Gabrielei Firea, insa edilul a negat informatiile, spunand ca proiectul dateaza din 2013, de pe vremea fostului primar Sorin Oprescu.

Mai multe publicatii au scris ca Primaria Capitalei va cumpara barcute si hidrobiciclete in valoare de 1,8 milioane de lei, pentru amenajarea lacurilor Floreasca si Tei, de la societatea Astra Bucuresti & Co Prod SRL, care a castigat licitatia organizata de administratia municipala. Mai mult, firma a fost singura care a participat.

Cum s-a facut legatura cu primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele, si, implicit, cu Gabriela Firea? Potrivit datelor Ministerului Finantelor, compania are sediul in Voluntari, iar printre actionari se numara o persoana pe nume Adriana Pandele, cu 75% din actiuni, care este si administratorul societatii.

Ciudat este ca pana acum firma se ocupa cu distributia de cornuri si mere in sectoarele 2 ...citeste mai departe despre "Legaturi intre o firma care are contract cu Primaria Capitalei si Firea? Cum raspunde edilul" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Firea firma Pandele, #Primaria Capitalei Firea firma , #Stiri Administratie