Legalitatea rechizitoriului in cazul "Microsoft", contestata de avocatii inculpatilor

Luni, 20 Aprilie 2015, ora 16:17
1358 citiri
Legalitatea rechizitoriului in cazul "Microsoft", contestata de avocatii inculpatilor
Foto: Paul Wellman/Independent

Avocatii inculpatilor din cazul "Microsoft" au formulat, luni, mai multe exceptii de nelegalitate a actului de acuzare si au cerut chiar trimiterea dosarului la DNA pentru refacerea acestuia, motiv pentru care judecatorii au acordat un nou termen in 4 mai.

Judecatorii instantei supreme au dezbatut, pentru prima data, dosarul "Microsoft". Sedinta a fost in camera preliminara, respectiv cu usile inchise, iar avocatii celor din dosar au cerut judecatorilor constatarea nelegalitatii actului de acuzare facut de anchetatorii DNA pe numele clientilor lor.

Referitor la fostul primar Gheorghe Stefan, apararea a aratat ca procurorii nu au fost precisi cu privire la calitatea in care l-au trimis in judecata, respectiv cea de primar sau cea de vicepresedinte al Consiliului Judetean.

Pedeapsa lui Bostina, redusa la jumatate pentru ca a fost denuntator in dosarul "Microsoft" - motivare

Avocatii le-au aratat judecatorilor ca limitele de pedeapsa sunt diferite raportat la cele doua ...citeste mai departe despre "Legalitatea rechizitoriului in cazul "Microsoft", contestata de avocatii inculpatilor" pe Ziare.com

#Dosar Microsoft rechizitoriu contestat avocati , #Stiri Administratie