Kovesi: Sunt platite sume enorme pentru hartuirea procurorilor DNA. Nu ne intimideaza

Miercuri, 05 Octombrie 2016, ora 11:51
895 citiri
Kovesi: Sunt platite sume enorme pentru hartuirea procurorilor DNA. Nu ne intimideaza
Foto: captura video Digi24

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat miercuri ca in ultima perioada au existat numeroase atacuri foarte agresive la adresa DNA duse de inculpati si facute in cadrul unor campanii platite cu sume enorme.

Declaratiile au fost facute inainte de intrarea la sedinta saptamanala a CSM, Laura Codruta Kovesti fiind intrebata de jurnalisti cum comenteaza afirmatiile facute de Victor Ponta potrivit carora ar fi intalnit-o prima oara in 2011, intr-un cadru informal, la o podgorie a lui Sebastian Ghita.

"Sunt atacuri foarte agresive in ultima perioada asupra DNA din partea persoanelor pe care le cercetam. Aceste atacuri sunt facute pentru a intimida procurorii, dar mai ales e o campanie extrem de agresiva pentru decredibilziarea activitatii DNA. Sunt platite sume enorme de bani pentru hartuirea procurorilor DNA si pentru aceste campanii de denigrare", a declarat Laura Codruta Kovesi.

Procurorul sef al DNA a incadrat in acelasi context si acuzatiile de plagiat aduse la ...citeste mai departe despre "Kovesi: Sunt platite sume enorme pentru hartuirea procurorilor DNA. Nu ne intimideaza" pe Ziare.com

#Kovesi Ghita podgorie, #Kovesi campanii denigrare DNA, #Kovesi Ghita plagiat , #Stiri Administratie