Kovesi, spionata de israelieni: Prefectul Capitalei, audiat ca martor

Joi, 21 Aprilie 2016, ora 14:22
1109 citiri
Kovesi, spionata de israelieni: Prefectul Capitalei, audiat ca martor
Foto: Prefectura Bucuresti

Prefectul Capitalei, Paul Nicolae Petrovan, a fost audiat de procurorii DIICOT, in calitate de martor, in dosarul celor doi cetateni israelieni acuzati ca au spionat-o pe Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA.

Audierea a avut loc dupa ce o serie de documente care au legatura cu Petrovan au fost gasite asupra celor doi israelieni aflati acum in arest preventiv, informeaza Digi24.

"Pot sa va spun doar ca am fost solicitat si audiat intr-o cauza a DIICOT, privitoare la posibile infractiuni de natura informatica. Celelalte amanunte de care m-ati intrebat, nu pot sa va confirm sau infirm. N-as dori sa fac, avand in vedere caracterul anchetei, alte comentarii. V-as ruga sa va adresati organelor de urmarire penala care efectueaza cercetarile in cauza pentru eventuale alte precizari", a declarat Paul Nicolae Petrovan, prefectul de Bucuresti, pentru Digi24.

Kovesi, spionata de israelieni: Cei doi suspecti raman dupa gratii

Tribunalul Bucuresti a prelungit, luni, cu 30 de zile ...citeste mai departe despre "Kovesi, spionata de israelieni: Prefectul Capitalei, audiat ca martor" pe Ziare.com

#prefect Bucuresti audiat Kovesi israelieni , #Stiri Administratie