Kovesi: Nu cred ca DNA va rezolva coruptia din Romania. De ce sunt atat de multe dosare cu nume mari

Joi, 24 Septembrie 2015, ora 22:44
775 citiri
Kovesi: Nu cred ca DNA va rezolva coruptia din Romania. De ce sunt atat de multe dosare cu nume mari
Foto: Digi 24

Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, a sustinut, joi seara, ca atat ei, cat si colegilor sai le este greu sa inteleaga de ce exista atat de multe persoane cu notorietate care comit fapte penale, in conditiile in care vad ceea ce se intampla cu colegii lor.

"Cel putin pentru mine si colegii mei este extrem de greu sa explicam cum de se intampla in continuare aceste lucruri. Daca vorbim de administratia publica locala, in aproape jumatate dintre judetele Romaniei am avut primari de resedinta de judet sau presedinti de consilii judetene care in ultimii doi ani au fost investigati, invinuiti, trimisi in judecata, unii dintre ei chiar condamnati. Cu toate acestea constatam ca infractiunile se comit in continuare", a spus Kovesi la Digi 24.

Sefa DNA a precizat ca se asteapta ca oamenii din conducerea unor institutii sa ia pozitie din acest punct de vedere.

"Nu cred ca DNA va rezolva coruptia din Romania, dar cred cu convingere ca aceasta lupta pe ...citeste mai departe despre "Kovesi: Nu cred ca DNA va rezolva coruptia din Romania. De ce sunt atat de multe dosare cu nume mari" pe Ziare.com

#Kovesi dosare DNA, #Kovesi dosare nume mari, #Kovesi DNA , #Stiri Administratie