Kovesi: Firme private sunt angajate pentru hartuirea si intimidarea procurorilor DNA

Vineri, 30 Septembrie 2016, ora 16:06
812 citiri
Kovesi: Firme private sunt angajate pentru hartuirea si intimidarea procurorilor DNA
Foto: Arhiva Ziare.com

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a constatat ca in ultima perioada au crescut atacurile la adresa procurorilor anticoruptie, precizand ca acestea sunt de "o agresivitate din ce in ce mai ridicata".

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie spune insa ca aceste atacuri nu vizeaza numai institutia pe care o conduce, ci tot sistemul de justitie.

Vezi ce a mai declarat Laura Codruta Kovesi despre scandalul de plagiat, cazul Gabriel Oprea si scurgerile de informatii de la DNA

"Acest atac nu vizeaza doar DNA. Acest atac vizeaza toate institutiile din justitie, care lupta impotriva coruptiei", a declarat Laura Codruta Kovesi, vineri, la Europa FM.

Procurorul sef al DNA nu a dorit sa comenteze atacurile din ultima vreme ale fostului sef al statului, Traian Basescu. A spus, insa, ca mai nou sunt firme angajate pentru hartuire si intimidare.

"Nu comentez ce zice domnul Basescu. Fac un comentariu general, pentru ca am vazut in ultima vreme multe atacuri la adresa DNA. ...citeste mai departe despre "Kovesi: Firme private sunt angajate pentru hartuirea si intimidarea procurorilor DNA" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Laura Codruta Kovesi atac procurori, #Laura Kovesi firme atac DNA , #Stiri Administratie