Kovesi, "femeia in fata careia tremura Romania", laudata in Der Spiegel: In loc de cafea bea lacrimi de corupti

Marti, 28 Iunie 2016, ora 09:56
937 citiri
Kovesi, "femeia in fata careia tremura Romania", laudata in Der Spiegel: In loc de cafea bea lacrimi de corupti
Foto: Arhiva Ziare.com

"Vanatorul de corupti" si "femeia in fata careia tremura Romania" - asa este prezentata sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, intr-un amplu interviu-portret publicat de presa germana.

In articolul din Der Spiegel citat de Digi 24, Kovesi este prezentata ca o eroina a romanilor, persoana care conduce institutia care se bucura de cea mai mare incredere in randul populatiei.

Jurnalistul Keno Verseck - acelasi care recent semna un articol intitulat "Diletantul!", cu referire la presedintele Klaus Iohannis - aminteste ca si tatal Laurei Codruta Kovesi a fost procuror si ca sefa DNA a facut baschet de performanta. Dupa mai multe detalii din viata personala si profesionala a lui Kovesi, ziaristul german citeaza site-ul de satira Times New Roman, cu o gluma despre Kovesi care dimineata bea, in loc de cafea, lacrimi de corupt.

Iata ce scriu si jurnalistii de la The Guardian despre Laura Codruta Kovesi

Verseck aminteste despre tentativele Parlamentului de a-i scapa de justitie pe unii ...citeste mai departe despre "Kovesi, "femeia in fata careia tremura Romania", laudata in Der Spiegel: In loc de cafea bea lacrimi de corupti" pe Ziare.com

#Kovesi laudata presa germana, #portret Kovesi Der Spiegel, #Kovesi lacrimi corupti , #Stiri Administratie