Kovesi, despre recuperarea prejudiciilor de catre ANAF si anchetele care vizeaza oamenii politici

Miercuri, 30 Septembrie 2015, ora 14:00
1234 citiri
Kovesi, despre recuperarea prejudiciilor de catre ANAF si anchetele care vizeaza oamenii politici
Foto: Ziare.com

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, considera ca este important ca ANAF a reactionat la declaratiile sale si ca institutiile statului au inceput un dialog, chiar daca provocat de DNA, in ceea ce priveste recuperarea prejudiciilor.

"Este important ca ANAF a fost sensibila la ce am declarat cu putin timp in urma. Valoarea sumelor de bani care trebuie confiscata noi o avem in hotararile judecatoresti care sunt date doar in dosarele DNA si pe care le monitorizam inclusiv prin numar de sentinte - stim exact cate hotarari judecatoresti sunt si de aceea stim exact si sumele de bani care trebuie confiscate. Este important, totusi, ca institutiile statului au inceput un dialog, chiar daca provocat de DNA, dar cel mai important este sa se gaseasca si masuri.

Asa cum am vazut din punctul de vedere trimis de ANAF, sunt foarte multe situatii in care ei spun ca nu pot executa aceste hotarari definitive si nu pot valorifica sumele de bani confiscate. Este ...citeste mai departe despre "Kovesi, despre recuperarea prejudiciilor de catre ANAF si anchetele care vizeaza oamenii politici" pe Ziare.com

#Laura Codruta Kovesi ANAF, #prejudiciu ANAF DNA, #anchete DNA oameni politici , #Stiri Administratie