Kovesi, despre dosarul Microsoft: Putem recupera prejudiciul enorm. Lucram ritmic la al doilea dosar

Miercuri, 05 Octombrie 2016, ora 13:07
1135 citiri
Kovesi, despre dosarul Microsoft: Putem recupera prejudiciul enorm. Lucram ritmic la al doilea dosar
Foto: captura video Digi24

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si-a exprimat convingerea ca prejudiciul in primul dosar Microsoft va fi recuperat, dupa decizia definitiva a instantei, si a anuntat ca se lucreaza intens si la al doilea dosar Microsoft, in care apar mai multi fosti ministri.

Gheorghe Stefan, Dorin Cocos, Gabriel Sandu si Dumitru Nicolae (Niro) au fost condamnati definitiv, luni, la un total de aproape 17 ani de inchisoare in primul dosar Microsoft, in care judecatorii au mai dispus si confiscarea a circa 16 milioane de euro si a peste doua milioane de dolari de la cei patru inculpati.

"Sper ca se va executa. E un prejudiciu foarte mare asupra caruia instanta s-a pronuntat, dar exista foarte multe masuri asiguratorii in dosar", a declarat procurorul sef al DNA, miercuri dimineata, inainte de intrarea la sedinta CSM.

Intrebata de jurnalisti ce se mai intampla cu al doilea dosar Microsoft, disjuns din primul, Laura Codruta Kovesi a declarat ca si acela este "in lucru".

"S-au ...citeste mai departe despre "Kovesi, despre dosarul Microsoft: Putem recupera prejudiciul enorm. Lucram ritmic la al doilea dosar" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Kovesi dosar Microsoft Andonescu Nica, #dosar ministri licente Microsoft , #Stiri Administratie