Kovesi: Degeaba stau infractorii doi ani dupa gratii, dupa care se bucura in continuare de avere

Marti, 01 Decembrie 2015, ora 17:50
1133 citiri
Kovesi: Degeaba stau infractorii doi ani dupa gratii, dupa care se bucura in continuare de avere
Foto: Arhiva Ziare.com

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Laura Codruta Kovesi, a transmis, marti, 1 decembrie, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, ca actiunile anticoruptie nu trebuie sa se rezume doar la dosare penale, precizand si ca unii infractori se afla dupa gratii, dar averea lor e intacta.

"Am incredere ca, impreuna cu toti cetatenii, Directia Nationala Anticoruptie, atat eu, cat si toti colegii mei, vom putea contribui la schimbarea mentalitatii, la schimbarea procedurilor, sa traim intr-o tara mai curata, in care regulile sa fie primordiale", a declarat Laura Codruta Kovesi, intr-un interviu acordat Europa FM, dupa ce a urat "La multi ani!" tuturor romanilor.

"Cel mai important sprijin il primim de la oameni, prin plangeri sau denunturi, dar si atunci cand romanii au protestat, cerand ca influenta politica sa nu mai influenteze activitatea judiciara", a punctat aceasta.

Kovesi a adaugat ca presiunea pusa de oamenii obisnuiti a avut numeroase efecte pozitive, ...citeste mai departe despre "Kovesi: Degeaba stau infractorii doi ani dupa gratii, dupa care se bucura in continuare de avere" pe Ziare.com

#Kovesi recuperare prejudicii, #Kovesi infractori avere, #Kovesi DNA avere , #Stiri Administratie